måndag 3 mars 2008

Mejas mage dag 49

Vana fotomodeller skärper till sig när kameran kommer fram.
Linslus.
Magen i närbild.


Ja idag är det alltså 49 dagar sen den första parningen och jag vågar fortfarande inte bestämt säga att det blir några valpar. Fast nog borde det vara så. Men eftersom hon var grymt skendräktig efter förra parningen så vågar jag inte vara bombsäker.
Fast hon är större den här gången, magen är hårdare och knöligare, spenarna större och hon känns mer dräktig helt enkelt.

Idag blev hon väldigt trött efter en långpromenad och nu på kvällen har hon varit ganska låg. Fast det brukar hon alltid vara de dagar när mannen åker och jobbar, dessutom har Charlie åkt hem till mormor och morfar så nu är det bara vi brudar hemma här. (Jo kaninen Pelle är också tjej trots namnet.)
Nu ska vi gå en kissrunda Meja och jag, sen är det nästan godnatt!

3 kommentarer:

Britt-Marie sa...

Om hon är dräktig så känner man fosterrörelser ganska snabbt. Det går också att lyssna med stetoskop, jag köpte ett enkom när mina första valpar var på väg.
Jag håller tummarna för valpar är så mysigt.
Kram

Dödergök sa...

Hej Britt-Marie!
Jo nog tycker jag att någonting känns där inne, men frågan är ju bara vad som är valpar och vad som är vanliga tarmrörelser. Man sitter ju inte direkt och känner dem på magen i vanliga fall. :)
Stetoskop var en bra idé, annars får jag väl helt enkelt hålla mig till tåls lite till, men det är svårt.

Anonym sa...

Det borde nog kännas om det är valpar där inne o de rör sej.
Jag minns när första katten skulle ha ungar(fast jag var osäker om det var så el ej) men när jag la handen på sidan av magen kunde jag känna tassar tom, det var en fantastiskt känsla :)
Vilken spännande väntan du har framför dej nu.