lördag 26 april 2008

Busiga dagar i solen

Agnes kikar ut genom gallret, hon är väldigt glad och frammot och kommer som ett skott när man ropar på henne.
Syrrorna visar tänderna mot varann.
Efter en dag i solen blir man trött.

Rumsrenhetsträningen har börjat! De senaste dagarna har vi haft underbart väder och bebbarna har varit ute mest hela tiden i sin kompostgallerhage. Igår fick de åka bil för första gången också och det gick över all förväntan. Vi stuvade in dem i en katt-transportbur och så åkte vi en liten sväng till min mormor. De var jätte duktiga och de kissade på gräsmattan när vi kom fram. På kvällen blev vi bjudna på middag hemma hos vänner och fungerade också jätte bra att ha dem med sig. De sprang och busade i trädgården och sen när de blev trötta sov de i buren.

Nu har vi börjat ta ut dem så fort de vaknar så att de kan börja vänja sig med att kissa och bajsa ute och det går faktiskt jättebra, det blir redan mycket färre pölar hemma.

De har redan börjat lyssna på sina namn och de kommer emot en när man ropar och de följer efter en när man går. Grundlydnaden påbörjad med andra ord! :)

Vi har satt ut en annons på vovves annonsmarknad också, vi får se om vi får några svar, men vi fiskar fortfarande i vår bekantskapskrets efter köpare, de skulle kännas allra bäst.

2 kommentarer:

Monica sa...

Du har mail!

fröken c sa...

guuuud så söta de är
*från en riktig kattmänniska*