lördag 5 april 2008

Lite nya bilder och orolig matte

Fyran och ettan (det är verkligen dags att hitta på namn till dem snart) myser lite tillsammans. De är så lika. Bror och syster.
Tvåan har inte öppnat ögonen än och jag börjar tro att det är något fel på honom för istället för att bukta ut ser hans ögonlock insjunkna ut. Som att han inte har några ögon. Om han fortfarande inte har öppnat ögonen på Tisdag när de är tre veckor ska jag ringa till våran veterinär. Det känns jobbigt att tänka på. Han mår bra i övrigt och Meja bryr sig lika mycket om honom som de andra, han har ju varit minst från början och är fortfarande minst men han är också den som gått upp mest i vikt. Jag håller tummarna för att han bara är lite sen och att jag nojjar i onödan. Jag återkommer när jag vet mer.

6 kommentarer:

Ulrich/Garntrollet sa...

Men oh så bedårande söta de är, hela bunten :-)

Jag förstår att du är orolig, men jag hoppas att allt är bra.

Jag kan inte sluta att se på de små pälsbullarna :-)

Anitha sa...

Men herregud, vad de är bedårande! Man blir ju alldeles sjuuuuk av längtan efter en sån där liten pälsbulle, som garntrollet så träffande beskrev dem. Jag håller tummarna att allting är bra med tvåan! :-)

Dödergök sa...

Hej! De är så söta att man inte vill göra annat än att vara med dem, man blir mystiskt lugn av att sitta där inne i skrubben och lyssna på deras andning och pip.

Tyvärr mår inte tvåan bra och sorgen är djup här hemma, idag ska jag ringa till våran veterinär.

Ulricha/Garntrollet sa...

Håller tummarna..

Eldstickan sa...

Fy vad sorgligt! Jag håller tummarna för lilla tvåan. De är så bedårande söta! Lycka till///Eldstickan

Anitha sa...

Nämen åååh...hur är det med tvåan? Inget allvarligt, hoppas jag?